Пране на килими в ������������������������������������������������ 5792

Пране на пътеки в ������������������������������������������������ 5792

Перем килими и пътеки на адрес в ������������������������������������������������ 5792

Грижа и защита за вашите килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792


» ������������������������������������������������ 5792 » Грижа и защита за вашите килими и пътеки

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на килими в ������������������������������������������������ 5792

НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ КИЛИМИ И НЕ ГИ ПЕРЕМ НА ДРУГО МЯСТО!

Прането се извършва на адрес на клиента, така както са разположени на пода!

ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД за клиенти от ������������������������������������������������ 5792:

Гаранция на предлаганите услуги по машинно пране на килими, пътеки, губери, домашни черги и други в ������������������������������������������������ 5792

 • Всеки потребител - клиент от ������������������������������������������������ 5792 заявил услуга по пране на килими може да се възползва от 48 часов Гаранционен период, който започва да тече от деня и часа на приключване на услугата описана в заявката му.

 • PRO Cleaners - Информация за Услуга и Цена

Цена за машинно пране на килими в ������������������������������������������������ 5792

Машинно пране на килими, пътеки, губери, черги на адрес в ������������������������������������������������ 5792

Техниците - не взимат килимите и пътеките Ви!

Те не ги перат на друго място, а на Ваш адрес!


Времето за извършване на професионални процедури по машинно пране на адрес в ������������������������������������������������ 5792 включва: 1. Оглед, 2. Преценка, 3. Подготовка, 4. Предварителна обработка с препарат за разграждане на твърдите частици дълбоко в килима, 5. Ръчна обработка на налични петна, 6. Машинна обработка, 7. Изплакване, 8. Извличане на остатъчната влага, 9. Вчесване.

Посочените цени за машинно пране са калкулирани спрямо нуждата от професионална обработка на стандартно замърсени килими и пътеки за посоченото определено време под всяка цена.

Техниците ни извършват процедурите по машинно пране до като се извлече чист разтвор, т.е. колкото повече е замърсен килима или с повече петна, то времето за процедурата ще е повече. При надвишаване на посоченото време за машинно пране за един квадрат, цената ще се увеличи, както следва: За всеки 30 мин. / 40 лв.


Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.1. Цена на подови настилки с косъм до 2 см. -  6.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:06 ч. за кв.м.

2. Цена на подови настилки с косъм до 3 см. - 7.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:07 ч. за кв.м.

3. Цена на подови настилки с косъм до 4 см. - 8.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:08 ч. за кв.м.

4. Губери / Китеници / Вълнени одеяла - 12.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:12 ч. за кв.м.

5. Копринени килими ръчно тъкани - 18.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:18 ч. за кв.м.

Допълнителни процедури:

  Дезинфекция и Дезодориране - 4.50 лв./кв.м.
  Защита от петна - 7.50 лв./кв.м.
  Aнтиалергична защита - 4.50 лв./кв.м.

Инструкции с Информация за клиента

Техникът идва на адрес и изпира на място вашия килим, така както е постлан на под, без значение дали той е дървен, ламиниран или друг тип!

 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от килимите се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 5 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсен и неподдържан килим времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на килимите, така както са изглеждали в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати;
 • Преместване на леки мебели: Преместване на леки мебели за освобождаване на обект на машинно пране или за достатъчно пространство на техника за почистващия процес се преместват от него. Забележете: Леки мебели са тези, които той може да вдигне и пренесе, не да бута или дърпа! Преместването на всички други тежки мебели, които той не може да вдигне и пренесе се преместват при необходимост от клиента! Клиента трябва да освободи всички мебели, които са негова отговорност преди идването на техника за да създаде място за извършване на качествена и професионална услуга! Преместването на мебелите по време на визитата на техника на адрес, може да повлияе върху крайната цена в заявката, поради изчакване - времето му на визита по заявка е от - до!
 • Килимите / пътеките / губерите и други трябва да са разположени и разгънати в цялата си големина на под в помещение с покрив, обезпрашено, и с достатъчно пространство /достъп до всеки от тях за предоставяне на възможност на техниците на PRO Cleaners да извършат професионална и гаранционна услуга по машинно пране.

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на килими

Машинно пране на килими и пътеки чрез метода Steam cleaning в ������������������������������������������������ 5792

Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.

Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ������������������������������������������������ 5792 в удобно за Вас време и извършва машинното пране на място.

Използва се метода на екстракторно пране или Steam Cleaning в ������������������������������������������������ 5792

Какво е Steam Cleaning?

Машинно пране Steam cleaning (Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина. Процесът е: инжектиране на гореща вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата и в дълбочина на килима, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари.

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на килима Ви, така както е изглеждал в магазина! Гарантира се, че той ще бъде изпран и освободен на 100% от мръсотия и прахови Акари, и всички други причинители на алергии. Както влакната му няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от килима?

Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Обработката на петна и използването на непрофесионални почистващи препарати закупени от магазинната мрежа е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна - почистващи препарати.

Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792!

Често срещаме в пешеходните участъците от килимите / пътеките с променен цвят от зоните, по които не се движим (сравнение между пешеходни зони и ъгли). В тези проблемни участъци забелязваме по-къс косъм поради пресоване на косите му от тежината ни. Често местата от килимите / пътеките, които са под мебели са с пресован косъм, както много често се срещат на тези места и петна от ръжда. Ръждивите петна се появяват там където мебели го допират с метални и дървени части с повредена повърхност или не добре обработени, или пък участъка от килимите / пътеките под мебелта е бил мокър. Други популярни петна срещани по килимите / пътеките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната в дълбочина на килимите / пътеките заедно с използвания почистващ препарат. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на един квадратен метър килим?

 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от килима / пътеката се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 5 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Ценообразуването на услугата се определя и от състоянието на килима, при замърсени и неподдържани килими / пътеки, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на килим?

 • След приключване на процеса до 85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 15 % са необходими от 1 до 3 часа;
 • Машинно пране на килими / пътеки, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  6 Октомври

Прекрасна работа

Прекрасно свършена задача. Дивана на вилата ни не беше пран никога и мислихме да го сменим с нов, но не се налага в момента. Препоръчвам услугите на България PRO Cleaners

М Димитрова

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Austen - Okay. Make sure you state and get what you pay for.
 • Angela Myers - Very quick and effective. You exceeded my expectations.
 • Bradford White - Very professional. Excellent time management.
 • Kelly - Everything exceeded my expectations!
 • Brenda Cronin - I would recommend the services to my friends and relatives.

We believe that all customers have trusted because:

 • customer care 24/7
 • business time saving techniques
 • dedicated team
 • certified quality technicians
 • vetted and insured teams
 • different payment methods on the internet
 • no hidden extras holidays
 • top service costs and benefits
 • best services near you always
 • best of the best services

Почистващи услуги в ������������������������������������������������ 5792

Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792, Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792. Професионално почистване на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.

 • Реклама

The Local Sparrow ® SEO Software

SE Ranking SEO Software - The Best SEO Tools

Софтуер за изработка на мрежи от динамични уеб портали.

Изграждане на мрежи от стотици хиляди уеб страници със собствен уебсайт билдър с цел представяне на  бизнеси лместно ниво в ������������������������������������������������ 5792.

 • Ще Ви покажем, как наши страници заемат над 45-65% дял от 1-ва страница на органичните резултати на Google при локално търсене за ������������������������������������������������ 5792.
 • Ще Ви покажем, как Google сам добавя офиси на наш бранд в Google my business (Google карта) представен чрез изградена мрежа на национално ниво.

Изграждане и оптимизиране на уебсайтове създадени на WordPress:

 • Постижения при оптимизирани за мобилни устройства над 90 до 99%.

Линк билдинг - Оптимизация чрез изграждане на хиляди линкове от релевантни по съдържание страници в помощ на бизнес уеб сайтове и онлайн магазини.

Генериране на лийдове (запитвания) с цел продажба към местни бизнеси в ������������������������������������������������ 5792.

WebSite

Почистващи услуги в ������������������������������������������������ 5792 чрез България PRO Cleaners & findpranenadivanibg.com:

 1. Пране на тапицирани мебели ������������������������������������������������ 5792
 2. Пране на мека мебел ������������������������������������������������ 5792
 3. Пране на матраци и дюшеци ������������������������������������������������ 5792
 4. Пране на мокети ������������������������������������������������ 5792
 5. Пране на текстилни щори ������������������������������������������������ 5792
 6. Пране на завеси и пердета ������������������������������������������������ 5792
 7. Премахване на петна ������������������������������������������������ 5792
Пране на килими и пътеки в ������������������������������������������������ 5792