Пране на завеси в ���������� 5787

Пране на пердета в ���������� 5787

Перем завеси и пердета на адрес в ���������� 5787

Грижа и защита за вашите завеси и пердета в ���������� 5787

Машинно пране на завеси и пердета в ���������� 5787

Машинно пране на завеси и пердета в ���������� 5787


» ���������� 5787 » Грижа и защита за вашите завеси и пердета

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на завеси в ���������� 5787

Специална услуга за обекти като читалища, театри, опери, кинозали и други!

ГАРАНЦИОНЕН ПЕРИОД за клиенти от ���������� 5787:

Гаранция на предлаганите услуги по машинно пране на плътни завеси в ���������� 5787 без да се свалят и след това гладят.

 • Всеки потребител - клиент от ���������� 5787 заявил услуга по пране на завеси и пердета може да се възползва от 48 часов Гаранционен период, който започва да тече от деня и часа на приключване на услугата описана в заявката му.

 • PRO Cleaners - Информация за Услуга и Цена

Цена за машинно пране на завеси в ���������� 5787

 • Специална услуга за машинно пране на завеси в обекти като читалища, театри, опери, кинозали и други. Завесите трябва да бъдат спуснати чрез механизъм, като горния им край достигне минимум 3 метра от под. Техниците ще стартират процедурата по машинно пране на завесите от горният им край, като постепенно те ще се повдигат нагоре чрез механизма им. Техниците са снабдени със специални осветителни тела - прожектори на 140 V, като превантивна мярка срещу пожар.

Машинно пране на завеси и пердета на адрес в ���������� 5787

 • Машинното пране се извършва на място на адрес в ���������� 5787 без да се свалят завесите. След процедурата не е необходимо да се гладят;
 • Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра от пода. Има завеси и пердета на прозорци на стълбища, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата. Клиента носи отговорност, ако не е споменал за това на оператора при заявка за услуга;
 • Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху завеси от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат, както и различни техники при процедурите на пране;
 • Завесите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране, т.е. при процедурите на пране м/у накрайника на машината и завесата трябва да се образува вакуум;
 • Пердета пропускащи слънчева светлина не подлежат на машинно пране, т.е. при тях не е възможно да се получи вакуум м/у накрайника на машината и материята. Те се свалят, изпират в пералня на клиента и се поставят обратно на корниза от техника без да се гладят.

Времето за извършване на професионални процедури по машинно пране на адрес ���������� 5787 включва: 1. Оглед, 2. Преценка, 3. Подготовка, 4. Предварителна обработка с препарат за разграждане на твърдите частици в плътната завеса, 5. Ръчна обработка на налични петна, 6. Машинна обработка, 7. Изплакване, 8. Извличане на остатъчната влага, 9. Вчесване.

Посочените цени за машинно пране са калкулирани спрямо нуждата от професионална обработка на стандартно замърсени плътни завеси за посоченото определено време под всяка цена.

Техниците ни извършват процедурите по машинно пране до като се извлече чист разтвор, т.е. колкото повече е замърсена завесата или с повече петна, то времето за процедурата ще е повече. При надвишаване на посоченото време за машинно пране за един квадрат, цената ще се увеличи, както следва: За всеки 30 мин. / 40 лв.


Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.

1. Машинно пране на завеси - 7.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:06 ч. за кв.м.

2. Сухо пране на завеси от естествени влакна - 8.00 лв./кв.м.

    Средно време на продължителност на процедурата по маш. пране: 0:08 ч. за кв.м.

3. Пердета до 4 метра дължина на корниз 20.00 лв./бр. + 3.00 лв. за следващ метър

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране - 4.50 лв./кв.м.
Защита от петна - 7.50 лв./кв.м.
Aнтиалергична защита - 4.50 лв./кв.м.

Инструкции с Информация за клиента

 • Квадратурата се изчислява: При взети размера за ширина (дължина на корниза) × размера за височина - от горния край на корниза до долния край на завесата.
 • Важно: Пердетата - Откачане, пране и закачане. Те се перат (ако се допуска пране) в перална машина в дома на клиента с негови перилен препарат. Те не се гладят.
 • Времето за изпиране на 1 кв.м. завеса е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани завеси времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 5 до 40 мин., времето за изсъхване зависи и от метода на пране, който е приложен;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на завесите и пердетата ви, така както са изглеждали в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 99% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати!
 • Завесите и пердетата трябва да са в помещение с покрив, обезпрашено, закачени на корниза си и с достатъчно пространство /достъп до всяко от тях за предоставяне на възможност на техниците на PRO Cleaners да извършат професионална и гаранционна услуга по машинно пране.

Популярни петна срещани по завесите / пердетата са с (а) жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъчи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. (б) Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. (в) Също много срещани са мазни петна в участъците до врати и прозорци. Те са отпечатъци от вашето тяло.

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на завеси

Машинно пране на завеси чрез метода Steam cleaning или Dry cleaning в ���������� 5787

Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ���������� 5787 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

Важна информация:

Машинното пране се извършва на място без да се свалят завесите. След процедурата не е необходимо да се гладят;

Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има завеси на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата;

Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху завеси от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;

Завесите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране;

Пердетата пропускат слънчевата светлина и не подлежат на машинно пране.

Важно: Пердетата се свалят, перат в перална машина в дома на клиента с негови перилен препарат и се закачат без да се гладят!

Пране на завеси в ���������� 5787

В зависимост от текстила им се използват два метода на пране:

 • Steam Cleaning - при този метод на пране се инжектира вода с прибавени детергенти (почистващи препарати) в тъканта, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква мръсотията, петната и Акарите. По време на самият процес се използва вода, като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.
 • Dry cleaning - този метод се използва ако материята, от която са съставени завеси и пердета Ви, би се повредила при използването на воден разтвор или метода Steam Cleaning.

Процеса на пране протича в следните три стъпки:

 • Стъпка едно - вакуумиране с цел премахване на праха.
 • Стъпка две - обработка на петната (замърсените участъци) със специални почистващи препарати, които са лесно летливи.
 • Стъпка три - "масажиране" на тъканта с кърпи. Обработката на завесите, пердета или щорите става на етапи по участъци заради използвания лесно летлив почистващ препарат. Напръсква се малък участък, който се обработва (масажира) с чисто бели кърпи. По някога този лесно летлив почистващ препарат се впръсква директно в кърпите, ефекта на пране е един и същ. Летливостта на почистващият препарат предпазва от повреди като скъсяване (shrink) по вертикал или ширина на завесите (пердета).

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на завесите и пердетата Ви, така както са изглеждали в магазина! Гарантира се, че те ще саизпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари и всички други причинители на алергии. Както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от завесите?

Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на завеси и пердета в ���������� 5787!

Популярни петна срещани по завесите и пердетата са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на завеси?

 • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Цената се калкулири спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани завеси времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на завесите?

 • При използване на метода Steam Cleaning - след приключване на професионалното машинно пране до 85% от влагата е извлечена, а за останалите 15 % са необходими от 30 мин. до 1 час. При използване на метода Dry cleaning - самото име на метода "dry" (сухо) подсказва, че времето за съхнене до 10 минути;
 • Машинно пране на завеси и пердета, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  3 Юни

Най-добрите

Най-добрите!!! Горещо препоръчвам услугата им. Предлагат отлична услуга -коректност, бързина и качество.

Силвия

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Debby Jackson - Thank you so much. My house is shining again.
 • Samantha Miller - We have used your service for couple of years now and you have never let us down. Thank you.
 • Paul Murphy - The team sent to me was highly organized, and made the most of their time.
 • Mark Henderson - Hi, just wanted to say how fantastic your services are.
 • Cynthia - He is very professional and very quick to fix!!

We believe that all customers have trusted because:

 • 24 7 help desk support
 • quick and efficient service delivery
 • uniformed and trained staff provides support and protection
 • certified quality technicians
 • vatted and fully insured technicians for sustainability
 • different types of payment methods
 • no hidden costs
 • top service costs and benefits
 • best services near you always
 • high interest fixed rate savings -top services

Почистващи услуги в ���������� 5787

Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Пране на завеси и пердета в ���������� 5787, Пране на завеси и пердета в ���������� 5787. Професионално почистване на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.

 • Реклама

The Local Sparrow ® SEO Software

SE Ranking SEO Software - The Best SEO Tools

Софтуер за изработка на мрежи от динамични уеб портали.

Изграждане на мрежи от стотици хиляди уеб страници със собствен уебсайт билдър с цел представяне на  бизнеси лместно ниво в ���������� 5787.

 • Ще Ви покажем, как наши страници заемат над 45-65% дял от 1-ва страница на органичните резултати на Google при локално търсене за ���������� 5787.
 • Ще Ви покажем, как Google сам добавя офиси на наш бранд в Google my business (Google карта) представен чрез изградена мрежа на национално ниво.

Изграждане и оптимизиране на уебсайтове създадени на WordPress:

 • Постижения при оптимизирани за мобилни устройства над 90 до 99%.

Линк билдинг - Оптимизация чрез изграждане на хиляди линкове от релевантни по съдържание страници в помощ на бизнес уеб сайтове и онлайн магазини.

Генериране на лийдове (запитвания) с цел продажба към местни бизнеси в ���������� 5787.

WebSite

Почистващи услуги в ���������� 5787 чрез България PRO Cleaners & findpranenadivanibg.com:

 1. Пране на тапицирани мебели ���������� 5787
 2. Пране на мека мебел ���������� 5787
 3. Пране на матраци и дюшеци ���������� 5787
 4. Пране на мокети ���������� 5787
 5. Пране на текстилни щори ���������� 5787
 6. Пране на килими и пътеки ���������� 5787
 7. Премахване на петна ���������� 5787
Пране на завеси и пердета в ���������� 5787