Премахване на петна от текстилни повърхности в ������������������������������������������������ 5792

Отстраняване на петна в ������������������������������������������������ 5792

Премахване на петна от вашите меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792

Машинно пране и Отстраняване на петна в ������������������������������������������������ 5792


» ������������������������������������������������ 5792 » Професионално премахване на петна от вашата меки мебели завеси или мокети

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално премахване на петна от тапицирани мебели и настилки в ������������������������������������������������ 5792

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Премахване на петна

Професионално премахване на петна от килими, мокети, меки мебели в ������������������������������������������������ 5792

Всички много добре знаем, че няма един единствен универсален начин за почистване на всичко. Всяко едно петно се чисти по различен начин.

Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.В търговските мрежи има голямо разнообразие от почистващи продукти, които потребителят може да използва за основни почистващи процедури, те не са ефективни като професионалните, повечето почистващи препарати имат в състава си белина. Ако имате петно или друг отпечатък, не се опитвайте да го премахнете, освен ако наистина знаете как да го направите! В 95% от случаите опитът се оказва неуспешен, дори може да повредите текстилната материя като промените цвета на обработеното място, тези повреди са необратими!

Внимание:

Най-често срещаната грешка е, че не е съобразен състава на текстилната материя с начина на третиране.

Опитите да премахнете дадено петно остава на ваша отговорност!

Съветваме Ви, все пак да се обърнете към професионалисти предлагащи услугата Премахване на петна в ������������������������������������������������ 5792!

Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ������������������������������������������������ 5792 в удобно за вас време и извършва професионално премахване на петна от текстилни материи на място.

Важно:

Трябва да знаете, че не всички петна е възможно да бъдат премахнати. Дори използването на професионални почистващи препарати с професионална техника и с дългогодишен професионален опит не е гаранция, че всички петна ще бъдат отстранени!

Как да премахнем петно?

Неща, с които трябва да се съобразите:

 • Използвайте за остъргване лъжица;
 • При попиване обработвайте самият център на петното, за да избегнете разпространението му;
 • При попиването на течностите използвайте чиста кърпа (чисто бяла за да не допуснете оцветяване) или кухненска хартия;
 • Използвайте леко топла вода, за да овлажнявате петното;
 • Попивайте - не търкайте.

Премахване на петно от кафе

Петно от кафе:

 • Се почиства много лесно и бързо с помощта на сапун. Нанесете сапуна върху текстилната материя след, което забърсвате с влажна памучна кърпа - НЕ ТЪРКАЙТЕ, а попивайте. Оставете го да изсъхне.

Премахване на петно от сок

Петно от сок:

 • Направете разтвор от оцет и амоняк. Разбърквайте, докато не получите хомогенна смес. Нанесете разтвора върху текстилната материя, оставете го да изсъхне.

Премахване на петно от бира

Петно от бира:

 • Пригответе разтвор от 1 супена лъжица оцет и половин литър вода. Нанесете върху петното, изчаква се няколко минути, след което се изплаква с чиста вода и се изсушава.

Премахване на петно от червено вино

Петно от червено вино:

 • Петната от евтини червени вина се почистват по-трудно, дори в много от случаите резултата е само леко избледняване на петното!
 • Посипете със сол изцапания участък и го оставете да попие. Когато изсъхне, солта може да я премахнете или я почистите с прахосмукачка.

Премахване на петно от кръв

Петно от кръв:

 • Почистете го преди да е засъхнало. Вземете една памучна кърпа и леко я намокрете. След това леко забършете петното и го оставете да изсъхне.

Премахване на петно от сладко

Петно от сладко:

 • Нанесете върху петното разтвор от сапунена вода с оцет. След като изсъхне го промийте с топла вода след което с памучна кърпа го подсушете.

Премахване на петно от шоколад

Петно от шоколад:

 • Пригответе разтвор от сапун с топла вода. Изплакне петното и го оставете да изсъхне.

Премахване на петно от чай и какао

Петна от чай и какао:

 • Почистват се с разтвор от вода, оцет и малко веро. След като нанесете разтвора върху петното, го оставете да изсъхне.

Премахване на петно от дъвка

Премахване на дъвка:

 • С макетно ножче направете прорези като внимавате да не достигнете текстилната материя и да я повредите. Поставите пакет с лед. След като тя вече се втвърди я изстържете с тъп предмет (лъжица). След тази процедура, обработете текстилната материя с метилов спирт.

Как да получите цена за услуга?

За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

 • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

Свържете се СЕГА!

Ще сме Ви благодарни да споделите:

 • Къде е петното?
 • Вид петно: От какво се е получило?
 • Колко време е предстояло?
 • Правили ли сте опит да го премахнете, кога и с какво?

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  5 Февруари

Благодаря!
Наистина перфектно качество и добра комуникация с клиентите! Благодаря!

Ж. Георгиева

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Austen - Okay. Make sure you state and get what you pay for.
 • Margaret Brailey - My landlord was very happy. Thank you guys!
 • Paty Bright - Very happy with the service. Will use you again.
 • Kelly - Everything exceeded my expectations!
 • Brenda Cronin - I would recommend the services to my friends and relatives.

We believe that all customers have trusted because:

 • 24 7 customer support services
 • quick and efficient service
 • dedicated team organization structure
 • certified technicians
 • vatted and fully insured technicians for sustainability
 • various types of payment methods
 • no hidden costs holidays
 • best service prices right choice
 • local services
 • high quality services

Почистващи услуги в ������������������������������������������������ 5792

Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606. Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606. Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606. Премахване на петна от меки мебели завеси мокети в ������������������������������������������������ 5792, Професионално премахване на петна от меки мебели завеси или мокети в ������������������������������������������������ 5792. Почистване на петна за клиенти намиращи се на или около адрес булевард Македония 35, район Красно село, Столична община, София град, п.к.1606.

 • Реклама

The Local Sparrow ® SEO Software

SE Ranking SEO Software - The Best SEO Tools

Софтуер за изработка на мрежи от динамични уеб портали.

Изграждане на мрежи от стотици хиляди уеб страници със собствен уебсайт билдър с цел представяне на  бизнеси лместно ниво в ������������������������������������������������ 5792.

 • Ще Ви покажем, как наши страници заемат над 45-65% дял от 1-ва страница на органичните резултати на Google при локално търсене за ������������������������������������������������ 5792.
 • Ще Ви покажем, как Google сам добавя офиси на наш бранд в Google my business (Google карта) представен чрез изградена мрежа на национално ниво.

Изграждане и оптимизиране на уебсайтове създадени на WordPress:

 • Постижения при оптимизирани за мобилни устройства над 90 до 99%.

Линк билдинг - Оптимизация чрез изграждане на хиляди линкове от релевантни по съдържание страници в помощ на бизнес уеб сайтове и онлайн магазини.

Генериране на лийдове (запитвания) с цел продажба към местни бизнеси в ������������������������������������������������ 5792.

WebSite

Почистващи услуги в ������������������������������������������������ 5792 чрез България PRO Cleaners & findpranenadivanibg.com:

 1. Пране на тапицирани мебели ������������������������������������������������ 5792
 2. Пране на мека мебел ������������������������������������������������ 5792
 3. Пране на матраци и дюшеци ������������������������������������������������ 5792
 4. Пране на мокети ������������������������������������������������ 5792
 5. Пране на текстилни щори ������������������������������������������������ 5792
 6. Пране на килими и пътеки ������������������������������������������������ 5792
 7. Пране на завеси и пердета ������������������������������������������������ 5792
Премахване на петна в ������������������������������������������������ 5792